A A A

Ideoita Nummelasta

Nummelan helluntaiseurakunnassa järjestetään noin kerran kuussa torstai-iltaisin kello 18-20 lasten ja varkkareiden iltoja. Porukkaa käy n. 70-120, suurin osa ulkopuolisten lapsia.
 

Toimivia ideoita

 • 1. Jokainen tekee oman pizzan. Huom! Käyttäkää valmiita pizzapohjia. Meillä ei ollut. Väkeä oli 100 ja ekat 10 pizzaa tarttuivat pöytiin kiinni, mutta klo. 20:15 viimeiset suuret pizzat olivat uunissa ja ilta oli menestys.
 • 2. Luetaan raamattua. jokaiselle jaetaan UT ja lapset lukevat kuorolausunnassa: yhdessä/pojat/tytöt jne. Tämä on mahtava juttu ja porukka on innoissaan.
 • 3. Rukousvartio illan aikana. Viime vuoden aikana meillä on ollut joka illan aikana rukousvartio ja se on vaikuttanut tosi paljon illan ilmapiiriin.
 • 4. Suuri askarteluilta. Kaikki kiertää eri askartelupisteissä.
 • 5. Suuret puuhabileet. Kaikki kiertävät eri materiaalipisteissä ja tekevät sen mitä nostamassaan lapussa lukee: kissa, avaruusalus, rakkaus, perhe, moottoripyörä, ihmekukka...
 • 6. Naamiaiset. Koetimme etukäteen kieltää kaikki sarvipäät ja kummitukset, mutta unohdimme noidat. Yksi pieni suloinen tyttö tuli noitana ja eihän saarnaajan muu auttanut esittelykierroksen jälkeen aikana kuin sanoa: "Taputetaan noidalle".
 • 7. Isät mukaan. Meillä on aikuisten joukossa paljon miehiä ja usein lapsista paljon suurempi osa on ollut poikia. Koetamme aina järjestää poikia kiinnostavaa ohjelmaa.
 • 8. Mainosbanderollit. Keväällä meillä oli lasten suuri puuhapäivä, jonne kutsulappujen lisäksi kutsuimme väkeä isoilla banderolleilla, joita oli 3 eri puolilla Nummelaa (ihan pieni paikkakunta). Väkeä tuli 800! Kutsuimme puuhapisteitä järjestämään Timo ja Pirjo Raunion Äetsästä. Suosittelemme! p. 050-5580995
 • 9. Suuri kokkausilta. Lapset kiertävät eri kokkauspisteissä.
 • 10. Sarvikuonoarvonta. Joka kerta arvomme ison sarvikuonon, jota saa pitä äseuraavaan lastenkokoukseen asti. Tämä on ollut menestysjuttu, joka syntyi melkein vahingossa. AIna se lapsi, joka pitää sarvikuonoa, kirjoittaa siihen nimensä. Iso paperimassainen sarvikuono on kiertänyt lapselta toiselle jo ainakin kolme vuotta ja aina se vaan ihmeellisesti tulee takaisin.
 • 11. Lasten solu. Pidimme lasten solua kahden vuoden ajan. Jostain ihmeen syystä siihen tuli vain 10 poikaa. Pojat olivat 7-11 vuotiaita ja tosi villejä. Monta kertaa meinasimme lopettaa koko homman, mutta pojat tulivat joka kerta, vaikka meillä oli vain hengellistä ohjelmaa. Kävimme läpi Jippii plus- materiaalin ja varhaisnuorten Alfa-kurssin. Nyt pojat ovat 11-15 vuotiaita. Kaksi heistä on muuttanut eri paikkakunnalle. Muut 8 ovat edelleen mukana, tosin yksi heistä lähti juuri äitinsä kanssa lähetystyöhön. Pojat ovat vastuuntuntoisia uskovia. Eräs heistä juontaa usein lastenkokouksemme.


Tiedustelut: outi.rossi@fida.info

 
© Verkkoveistämö